Monday, October 12, 2015

7 CPUV Nuffnang Bergolek~

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

Assalamualaikum n hai...

Hahaha. Lama dah tak bukak blog n membebel kat sini. Macam lama sangat kan... Seminggu lebih aje pun kan. Haha, tapi seminggu lebih tu pun agak menyeksakan jiwa raga bagi aku yang suka cuci2 mata n baca berita kat blog. Tapi nak buat macam mana, tengah terikat nak siapkan satu cerita yang sudah dilamar oleh publisher, jadi aku rehatlah kejap dari dunia blogging dan fokus pada manuskrip tu.... Doakan cerita aku tu publishernya terima n dimurahkan rezeki dapat terbit dan cetak dalam bentuk novel pulak yea~...^_^

Okay... Hahaha, dek dah terlalu lama aku tak blogging ni kan, tak sangka ada juga blogger yg sudi singgah dan tinggalkan jejak di sini.. tak lupa yang Follow kat blog n google+ saya... 

maaf la dears semua... cheq xdapat nak check siapa yg follow direct dari Home blog sbb widget nya tak muncul bila cheq bukak kat browser Google Chrome ni... huhuu... jadi maafkan saya tak dpt nk view siapa anda...

Tapi dapat tangkap se dua, sis Zie Azi / Suzie , Atie,  Zara Nabilah , Nad , iliasya n ramai lagi... hehehe.. thanks semua...

Tapi yg bestnya... Even trafik agak merudum bila Ct tak dapat on seminggu ni, Nuffnang still bagi CPUV... Ahakkkkssss... Thanks NuffnangMY  ! ^^










N yg buat Ct makin happy bila Ct masih diberi peluang oleh Nuffnang untuk 7 CPUV lagi tu yang dah berjoget2 kat Earnings.. Alhamdulillah, rezeki bulan Oktober~^^

6 CPUV utk bulan 10, setakat ini~Ahhakkss. TQ Nuffnang~^^

Saturday, October 3, 2015

[Review] Antologi Cerpen : BeautiFool

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka

| Review Buku |

| Antologi Cerpen |



Assalamualaikum n hai~ ^_^

Korang dah tengok banner kat atas ni?

Pink2 gittew... Comeyyy ngatt kannn..^^

Okey... hari ni aku tak ada lah nak cakap banyak... Just nak review satu novel.. eh silap... maaf2, satu antologi cerpen baru yang diberi nama BEAUTIFOOL, keluaran  #bukuSO (boleh search hashtag ni kat instagram kalau u'olls nak tahu lebih lanjut tentang publisher ni) ^_^...

Friday, October 2, 2015

SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER :)

BACA : Novel Kita Suka Sama Suka



| SEGMEN |



Klik banner untuk join. :)

TQ~

K tata~^_^